playa är för amatörer, kärlek är för proffs.

jag tror på dig & jag tror på oss. ♥


hihih

det kanske kanske går.. <3


vet inte vad jag ska säga men det börjar här

det finns inte ord som kan beskriva det som händer just nu. ag börjar på samma sett som alltid på senaste tiden.
att allt fortfarande snurrar & jag kan fortfarande inet hålal balansen. saker som jag trodde ordnade sig, det var fel. ingenting går som jag vill. jag trodde det var omöjligt att sjunka såhär lågt igen. jag hade fel. som vanligt. egentligen, är det mitt egna fel. jag kunde kämpa mer. men det gör jag inte. jag stannar kvar på samma plats och trampar och hoppas att någon nånsin kan hjälpa mig. det ör otroligt hur känslan stiger åt huvudet. jag är inte ensam, jag har en massa människor runt mig. men hur ska jag kunna finnas för dom så som jag inte ens kan finnas för mig själv? jag kan jag vill jag ska. vad hände med det? det var det jag trodde på och levde efter. det rann av mig.jag hade fel. om allt inte ordnar sig, då vet jag inte vad jag ska ta mig till. jag orkar inte.

och jag älskar dig filippa. du är den närmaste jag har just nu. försvinner du slutar jag med hästar.



"jag vet vad dom här tänker..."

jag sitter hemma hos carre. vi har kollat på bridget jones dagbok & låtsas att vi har ett dåligt liv... hehe.
sen åt vi middag. tönt varning på hög nivå.

inatt sov jag 13 timmar :s hur fan lyckas man?! helt otroligt... jag gjorde bort mig ganska rejält också......
jag har råkat radera alla nummer från mobilen & var inne på inkorgen och sprarade nummer. då kom det upp ett nummer som jag "inte kände igen" så jag smsade och frågade vem det var. ganska direkt fick jag svar: "vem?" jag svarade såklart : "men vem är du?" och fick till svar "men vem är du?" hehe... jag svarade "thilda, :p jag har sms från dig i min inkorg." och gissa vad jag fick till svar........................ "thilda, :p jag har sms från dig i min inkorg" alltså jag kan ju inte vara seriös med att jag verkligen smsade mig själv utan att fatta det. carin hade ju min mobil förra veckan och dom låg kvar och ja...... ni fattar. PINSAAAAAAAAAAAMT jag är ju helt störd HAHAHAHAHA  alltså det håller inte.....

nu ska jag kolla på på spaning med bridget jones !


i mean it

du är för bra för att vara sann

<3

kör hååårt !

igår var det JUF-fest. saaaaaaaatan vad roligt jag hade! vi var väl kanske en 120 pers.
alkohol & bra musik JAAAAAAAAAAAAAAAAATACK!
många man kände var ju såklart där och ja... en helt värd kväll. nu ska jag duscha och fundera ut vad som händer ikväll :)



ni orkar läsa...

jag finner inga ord längre. det är svårt för mig att förstå allt som hänt. folk runt mig, som jag känner väl och älskar av hela mitt hjärta, dom är inte som dom var. det är tyst. det är mindre skratt och mer känslor. tankarna snurrar runt runt och jag tappar balansen. jag faller handlöst. allt som sägs kommer ut fel och människor förvirras. små saker blir till enorma och folk gråter. det går inte att förklara känslorna som finns just nu.

och att det saknas någon, en viktig person i mitt liv. det kommer inte ta lång tid innan jag får träffa den här personen igen, men dagarna har varit milslånga. folk frågar vad det är - jag kan bara svara jag vet inte. en människa som har berört mig så som få har lyckats med. den människan som gör det lättare.

livet är kort, det vet vi nu. kanske måste vi ändra våra sätt att tänka. börja vara tacksamma för det vi har. glädjas åt små framgångar. ta första steget. vi är för rädda. men vi har egentligen ingenting att vara rädda för. det kan inte gå sämre än dåligt, och om det går dåligt, då tar vi oss upp igen. tillsammans. för jag vet att vi kan. starka band slits inte ut, dom förstärks. vi har den förmågan, att falla och sedan dra upp varandra. men vi får ändå inte glömma tiden. tid är viktigt när det är jobbigt. man måste bryta ihop för att kunna komma igen.

man får gråta, alla gråter.

vi har alla förlorat någon. en pappa, en mamma, en vän, en farmor, en farfar... kanske inte pågrundav döden, men känslorna och smärtan är fortfarande de samma. känslan av saknad. känslan av ensamhet, tomhet.. känslan av sorg.
jag tror att den värsta känslan av alla är sorg. den biter sig fast och är näst intill omöjlig att bli av med. alla har olika sätt att hanskas med sin sorg och ingenting är rätt eller fel. tiden läker alla sår, det tar bara olika lång tid. såren blir till ärr och ärren finns alltid kvar. känslan av saknad och ensamhet finns alltid kvar, men smärtan försvinner sakta.

you don't know what you got until you missing it alot..

glöm inte bort det du har, för imorgon kan det vara för sent. tala om för folk vad dom betyder för dig. att vara ovetande, är som att sakna. du har saknat någon, du vet hur det känns. låt inte någon vänta. beskriv dina känslor, det är svårt. men du kan.


det känns fel.

i tisdags fick vi på jälla det hemska beskedet att våran rättare - erik gullander dött efter den tragiska olyckan som hände i fredags... det är en stor tragedi för oss alla, även för oss som inte kände honom personligen. skolan har aldrig vart såhär tyst och stilla.

vila i frid erik, du lever vidare genom oss på jälla.


halloween!

 
så jävla bra bild! jag hade en sån sjukt underbar kväll. <3

hum..

vad gör man om man inte har något att säga? om orden inte kommer fram rätt? eller om man verklgen vill, men inte vågar? om man verkligen försöker men inte lyckas? tänk om allt det goda är förbi och man aldrig tog tillvara på det man hade? hur gör man då?

SM-GULD




jag visste det!


..............

kommer du ihåg när vi sov till 4 på dagarna? kommer du ihåg när jag trodde att du tvekade?

nej jag orkar inte skriva en lång text för ... det går inte

go'morrn

jag har en sjujävka mensvärk.. jag försöker få tag på anki men det går inte. aga sover.
jag är trött. haha jag klagar..............

jag ska sova.


RSS 2.0