tjugoåttonde

älskling har sovit här sen i måndags, det är därför som jag inte bloggat hihi.

idag åkte NP2A pulka i sunnersta, och självklart kan vi ju inte låta bli att bråka med småbarn haha! "10 spänn om du klipper ungen... eller fresten, 15 för den i grönt." så klockrent. jag älskar er vet ni.

ikväll ska jag till elevhemmet & umgås. är jätte jätte trött men får väl sova tidigt. min mor & ml håller på att göra sallad till mig ! i love to be me. frida & jag köpte pulkor idag också kom jag på, till järvsö. supa stumt i 2 dagar + att åka pulka? HAHA, värt.
var som vanligt i stallet också, satan va pigg hon var! jag tänkte skritta men nejnej så blev det inte! imorgon är jag ledig.. frågan är om jag ska rida tidigt med mickan då.
svåra val här haha.

men nu måste jag rusa,
du är bäst wille <3


tjugofjärde januari - kväll

jag är så tröööööööött... hämtade upp miccis halv 1 och åkte till stallet. miccis va söt & mockade och fixade maten. jag red ut m mickan :) vi skrittade ett bra tag, pratade och hade trevligt. efter det åkte vi hem till mig och drack varm choklad. wille kom också och vi alla tre gick till willys och hämtade miccis bil för att åka till jälla och hämta mimmi. wille sötast i världen bjöd mig på kebab :D gladgladglad . haha efter det åkte vi till elevhemmet och kollade på grease, jag somnade nästan.
senare packade vi in La'Bello i transporten, dunkade Jimmy Jansson & det bar av hemåt till Gränby. míccis drog till heby hon!

tack miccis för dagen, du behövdes.

nu ska jag dricka varm choklad och kolla på film med mamma.


tjugofjärde januari

vaknade efter 13 timmars sömn... haha oops (a) om ca 10 min ska vi åka förbi & hämta miccis, sen vidare till stallet. frågan är vadsom händer efter... miccis cill fyllekäka så jaha. sen blir det bio med bääästa .
filmen är obestämd, men det läser sig.

oj, måste byta om ! hörs sen.


kärlek.

~ man kan inte vara mer än kär, allting som vi drömt är redan här. kan du inte fatta vilken tur vi har? du kan säga vad du vill, men det här på riktigt.

tjugotredje januari - kväll

sandra gick nyss, och jag kom precis in m hundis. helt slut.... vi åt kyckling pommes & broccoli. proppmätt. jag vill duscha men jag orkar inte.. jag ska nog sova!
imorrn ska jag & mickan skritta ut på våra bebisar & på kvällen ska jag på bio m linnéa, frida & några till tänkte jag. fysatan vad sliten jag är.

ska sova nu, hehe. fast klockan är 20 i nio. jag får det.



- jag saknar dig!

tjugotredje januari

dumma dumma thilda.

idag hade jag utsläpp & morgonfodring. allt flöt på och vi var klara snabbt! var väl hemma runt 9, åt frulle och sen tokslocknade jag. en viss person ringde och väckte mig och talade om att jag skulle gå ut och hämta upp...

the secret person gick nyss och nu äter jag flingor & väntar på lillan och mamma. vi ska till satllet haha. ikväll ska jag och lillan kolla på film & äta chips.

nästa helg åker jag till järvsö & super stumt i tre dagar. okej jag överdrev.... men festa blir det!

juste, alla borde säga grattis till min hund som fyller 3 år idag!

everytime i try to tell you how i feel it comes out i love you.

skriver mer sen, låvar med å!


tjugonde januari

förlåt för kass uppdatering!

jag har haft stallvecka hela v.2 och sov på elevhemmet tills idag också. filippa är frisk och ska håller på att sättas igång, jag är trött efter veckan.

jag uppdaterar er mer när jag kommer hem!

PUSS

tionde januari

jag tror att jag har vart runt ÖVERALLT idag... först skulle falk prova sadel, sen åkte vi satan runt i enköping haha. mimmis pappa skjusade oss till min lilla bebis som är halt ... börjar bli trött på't.

jag har en åsikt om folk som skaffar häst..
det kostar pengar att ha häst. MYCKET pengar. det är jobbigt, det tar en massa tid. och nu är det halt ute, att ha broddar är ett måste! hästen kan bryta benet om den halkar fel... & att rida på en ridbana som är hård & bucklig.. WTF ?! jag förstår mig inte på folk som inte rider med huvudet... stackars hästar & oansvarsfulla människor som äger !

nu ska jag vara social... och snart ska jag åka till jälla & hälsa på alla braaaaaaaa människor.


sjunde januari

jag dog inte, jag kollade på film med sofie. en vän som jag känt sen 94. hon behövs.
idag ska det bestämmas om thilda ska till järvsö m jällafolket eller om hon får sitta hemma & gråta........
måste skicka iväg till filippa nu, hoppas hon är bättre!

hörs sen!


sjätte januari

jag hatar den här dagen.. min ponny ät tokhalt.....................
jag ska krypa under täcket & dö nu.

...

i can't do this without you..

kvällsplaner

nu har jag precis kommit hem från stallet. körde lite dressyr idag. hon är fin... känner mig helt slutkörd!

ikväll ska jag nog till karin, det är hon som äger filippa egentligen (jag har henne på foder). vi har känt varandra mycket länge kan varandra utan & innan. vi har gjort det mesta tillsammans, både bra & mindre bra..hon är som min syster.

 jag & karin sommar - 07

vad ska ni göra ikväll?

over and out !

nu drar jag iväg till filippa , men tonvis med kläder. mobilen är med ! hör av er.



fjärde januari

go'morrn allesammans!

för det första, jag får ny mobil idag, då kommer det fler & roligare bilder!

så.. min morgon började med att min mor ringde och väckte mig (hon är påväg till dalarna). det enda hon sa var: säg till din bror att ta med frukterna när han går till pappa. och när jag frågade varför hon inte ringde honom sa hon: men han sover väl? SOM ATT INTE JAG GJORDE DET DÅ!? shit. jaja, jag klädde på mig & gick ut med hund!
jag har en golden retriver, och enligt kissie är hon nog fet och ful, but i like it.. grrrrr dreggel. ;)

jag funderar på att åka tidigt till stallet för att rida ut medans det är ljust, me njag ska ju förstås rida ut m jossan på onsdag.. lite dressyr får det nog bli!
ni ska få filmer från när jag red igår sen :D

verkar som att min blogg handlar mycket om hästar just nu .. sånt som händer ibland!
nu ska jag äta ostmackor :D

JUSTE ! nån som är bra på att göra design? vill byta :)

puss!

(min hund & min bror)


kväll :)

fick en anonym kommentar angående filippa : ja jag har egen häst. :)

jag har kommit på att jag är fruktansvärt lat, jag orkar aldrig sadla längre xD idag red jag barbacka, först på utebanan för att min kusin ville ta kort, roligt! filippa va flippad och småbocade lite me nbra balans som man har så satt jag kvar ;) sen gick vi till ridhuset. stel är hon, men det löser vi snart :)

när jag kom hem från stallet satte jag mig & kollade på harry potter och fenixorden. jag dör för harry potter..
ska snart kolla på halvblodsprinsen. måste bara kila ut m hund lite fort!

 <3


tredje januari - igen

nu har mimmi åkt hem, det suger.
jag måste köpa ett nytt träns & ett nytt bett. vill prova rida henne på gummibett. jag vill ha ett svart träns! utan gummityglar FYFAN vad jag hatar det haha.

min kitti sitter i fönstret & tittar ut, han är så söt! det här är ett meningslöst inlägg men det skiter jag i :D

nej men nu åker jag, hörs sen.


tredje januari

harry potter <3 jagdör.. idag ska jag hyra harry potter och fenixorden & harry potter och halvblods prinsen. jag är besatt.

vaknade runt 11 med mimmi bredvid mig. vi gick upp och gjorde sparrissoppa hehe. jag ääälskar det. äter minst 7 dl varje dag (a)
idag ska jag till filippa som vanligt .. men frågan är vad jag ska göra på kvällen utom att kolla harry.. det är frågan.

på tisdag ska vi bada badtunna hos christian :D jag är taggad fan!

me nnu ska jag vara social.

life's a game but it's not fear. i break the rules so i don't care..


nytt år, nya tag

jag har blivit himla dålig på att uppdatera, men det är så mycket som ska mellan...

iallafall så kanske ni vill veta vad som har hänt i mitt liv senaste månaden(?) jag har som sagt skaffat häst, 15årigt sto som jag kommer att tävla i år. i hoppning eller dressyr får vi se!
hon tar mycket tid, men det är absolut värt det.
julen spenderades hos farmor&farfar.. mysigt med mycket mat & släktingar. fick ingenting jätte speciellt i julklapp, ponny tog mesta pengarna haha! mellandagarna passerade snabbt, det var mys & krök m pernilla,sammy, rasta mfl. MYSIGT! , umgåtts m jällamänniskorna och satt igång filippa på allvar. nyår nyår nyår.... herreeeeeeguuuud .... denise & mimmi kom hit och vi fixade oss i hundra år, morbror kom & körde oss till linnea i rånäs. SATAN VA FULL JAG VA ! hahaha, jag kan nog säga att det var min bästa nyårs natt ever.

ikväll är mimmi här, vi har kollat på harry potter & nu kollar hon på nåt annat medan jag sitter här :)

imorrn skulle egentligen min lillasyster rida, men nu verkar det inte bli så :s ... jag har kommit på att jag har ridit henne med sadel en enda gång sen vi flyttade HAHA. mycket mysigare barbacka! i veckan ska mickis provrida, hoppas det funkar på då har jag 2 dagar off som jag kan göra annat på :) ...

nu ska jag krypa ner i soffan och vänta på att sebbe kanske kommer? puss på er!

 


(bild från nyår)


RSS 2.0